Ventilation

Ventilation er vejen til et sundt indeklima. Ventilationsanlæg sørger for frisk luft, som reducerer fugt og partikler samt forebygger skimmelsvamp.

Langt de fleste kan opnå store energibesparelser ved at skifte eller optimere ventilationsanlæg til energivenlig ventilation, hvilket sikrer et sundt indeklima med lavest muligt energiforbrug.

Udskifter du ældre motorer og nedslidte dele på jeres ventilationsanlæg, kan du ofte spare 30-50 % på dit energiforbrug. Hertil hører også en optimeret styring. Det betyder, at ventilationen eksempelvis kører i et højere niveau i morgen- og aftentimerne, hvor de fleste er hjemme, og i et lavere niveau midt på dagen.SustainSolutions udvikler og sælger et bredt udvalg af ventilationsprodukter.

Vores løsninger dækker alt fra små ventilationsbehov i opholdsrum til store udsugningsanlæg i hele etageejendomme, kontorer og store haller samt ventilation med varmegenvinding.

Læs mereSundt indeklima og energibesparelser til Ejerforeningen Gadevang

SustainSolutions har installeret 273 energivenlige tagventilatorer med EC-motorer hos Danmarks største ejerforening Gadevang i Høje-Taastrup.

Energibesparelsen vil ca. være på 250.000 kWh om året, hvilket svarer til det årlige strømforbrug i 50 parcelhuse.

 

“SustainSolutions har været ansvarlig for projektet og har klaret processen og udfordringerne, der har fulgt med professionelt. Vi er glade for de nye tagventilatorer, som støjer væsentligt mindre og derudover sparer driften tid. Nu kan driften koncentrere sig om andre ting end ustabile ventilatorer.”

– Lizeth Strange, inspektør, Ejerforeningen Gadevang

Læs mere om projektet her >