Finansiering af grønne tiltag

SustainSolutions kan finansiere op til 100% af investeringen i forbindelse med energioptimering af bl.a. boligforeninger, institutioner, kommuner og virksomheder.  

Energibesparelsen betaler tilbage

SustainSolutions energioptimerer inden for områderne: Ventilation, solceller, belysning og varme.

Når vi eksempelvis udskifter et ældre oliefyr med en varmepumpe eller lysstofrør med LED belysning skaber dette en energibesparelse og lavere udgifter.

Det er de penge, som der spares på udgifterne til energien, der betaler investeringen tilbage over en løbetid på mellem 6-12 år. Afhængig af, hvilke områder der energioptimeres.

I skal som udgangspunkt, hverken lægge en udbetaling eller stille sikkerhed, hvis investeringen kan betales tilbage med de penge, der spares på energien.

Efter investeringen er betalt tilbage, går den fulde energibesparelse til kunden.

Kontakt SustainSolutions for en energiscreening >

PKA

SustainSolutions administrerer en grøn investeringsfond på 300 millioner kr. for pensionsselskabet PKA. Pengene skal investeres i grønne energiforbedrende projekter.

PKA er et af Danmarks største pensionsselskaber med 300.000 medlemmer, som arbejder for fællesskabet på sygehuse, i ældreplejen og andre steder, fortrinsvis i den offentlige sektor.

Læs mere om PKA

SustainSolutions har bl.a. realiseret Hjemly Fri- og Idrætsefterskoles grønne ambitioner.

Læs flere cases her

Vil du høre nærmere? 

Kontakt Jesper Hem, Finans- og økonomi direktør, jh@sustainsolutions.dk +45 2119 4414

Finansieringseksempel

En boligforening får lavet målinger af deres 10 år gamle ventilatorer. På baggrund af målingerne beregnes den årlige besparelse på elforbruget til cirka 60 % (målt og verificeret).

Hvis boligforeningen eksempelvis har 25 opgange med hver deres ventilator, kan udskiftningen nemt give en besparelse på 125.000 kr. årligt. Hvis den samlede investering inklusiv montage og finansieringsomkostninger (inklusiv renteudgifter) er på 625.000 kr. vil løsningen være tilbagebetalt efter 5 år.