Cases

BOLIGFORENINGEN FOB

FOB (Fællesorganisationens Boligforening) har fået opgraderet tekniske installationer i boligerne beliggende i Ringparken i Slagelse.

KØBENHAVN ZOO

Solceller og et nyt vandrensningsanlæg har skabt et mere miljøvenligt og billigere energiforbrug hos Zoologisk Have i København.

SØNDERBORG ANDELSBOLIGFORENING

Foreningen har fået installeret solceller på tagene af 19 boligblokke – i alt 3000 m2 tag-integrerede solceller.

DGI-BYEN

DGI-byen skal bl.a. have installeret LED-belysning og nye ventilations- og energisystemer. 

GIVSKUD ZOO

Lyskilder, ventilationsanlæg og oliefyr. Det hele er blevet udskiftet med energivenlig teknologi i GIVSKUD ZOO og så er der blevet installeret et solcelleanlæg. 

HJEMLY FRI- OG IDRÆTSEFTERSKOLE

Efterskolen har fået installeret et solcelleanlæg, erstattet belysningen med LED lyskilder og naturgasvarmeanlæget er delvist blevet udskiftet til varmepumper.

AALBORG ZOO

Aalborg Zoo har fået udskiftet ældre ventilationsanlæg og cirkulationspumper med nye energivenlige løsninger. Samtidig er der blevet implementeret et energiledelsesværktøj.

SALUS BOLIGADMINISTRATION

Salus har fået udskiftet ventilationsanlæggene i 9 afdelinger i henholdsvis Sønderbog, Skærbæk og Tønder. Hermed har 750 boliger har fået ny ventilation.

EJERFORENINGEN GADEVANG

Gadevang er Danmarks største ejerforening beliggende i Høje-Taastrup. Her har de fået udskiftet ældre ventilationsanlæg med 273 nye og energieffektive ventilatorer.

KROPPEDAL MUSEUM

Kroppedal Museum har fået ny varmekilde. Museet fik tidligere deres varme fra 3 oliefyr. Nu har de vinket farvel til dem og har fået 6 varmepumper på abonnement i stedet.

HØRSHOLM GOLF

Hørsholm Golf har skiftet oliefyret ud med varmepumper. Med et nærvarme-abonnement sørger vi for vedligeholdelsen og Hørsholm Golf betaler kun for den varme, de bruger.

BOLIGFORENINGEN DALGAS HAVE

Dalgas Have på Frederiksberg, har fået et sundere indeklima i forbindelse med en større energirenovering. Her er ventilation, varme og belysning  blevet optimeret med miljøvenlig teknologi.

EJERFORENINGEN ALDERSROGADE 37-39

Ejerforeningen Aldersrogade 37-39 har fået opgraderet de tekniske installationer. De sparer nu betragteligt på energien og har fået et sundere indeklima.

EJERFORENINGEN RINGPARKEN

Ejerforeningen Ringparken i Sønderborg er gået fra energimærke E til C ved at isolere og opgradere foreningens varmeinstallationer.

LOLLAND FALSTER AIRPORT

Lolland Falster Airport har sagt farvel til oliefyret og goddag til en ny og grønnere varmeløsning. 

COFOCO FOOD

Solceller har skabt et mere miljøvenligt og billigere energiforbrug hos Cofoco Food.